Механа-ресторант "МОНИ" гр. СМОЛЯН

Прекрачете прага на родопската механа-ресторант, за да усетите прочутото родопско гостоприемство. Да потънат очите ви в шарилката на козиняви и кичени халища, покрови и мендили, терлици и везани аглоци. Да усетите мирис на борина и топлина на камина. Да поемете от дъха на прочутото родопско чеверме и ненадминатите родопски ястия. Пък да въздигнете душата си и заедно с каба-гайдата, да запеете "от едно гърло - с два гласа" - земен и небесен!

На своите гости предлагаме битово обзаведена механа, а през летните дни ще може да се насладите на красивите Родопски пейзажи в лятна градина.

Mеханата Ви предлага да се насладите на вкусни гозби и специалитети, да вкусите от лечебната сила на балканския мед и сладко от ароматни горски ягоди и боровинки, както и традиционното овче мляко.

Механата предлага в уютна обстановка голямо разнообразие от вкусни ястия от националната и родопската кухня. Отличната кухня може да задоволи и най-претенциозния вкус. Механата е подходяща за организиране на семейни тържества, и предлага тихо и уютно място за отмора и наслада от хубавата храна, или място за страхотни купони.

Тук може да почувствате истинското родопско гостоприемство!